Skořicové rohlíčky

Další z řady receptů na rohlíčky, tyhle jsou s chutí mandlí.

Doba přípravy cukroví :

45 minut

Ingredience do cukroví :

těsto : 100 g strouhaných neloupaných mandlí, lžička skořice, bílek,

80 g cukru moučka, 150 g hladké mouky, 150 g změklého másla,

podle potřeby hladká mouka, na obalení lžíce cukru moučka a skořicový cukr

Postup přípravy cukroví :

Ze všech surovin na vále rukama vypracujeme těsto.

Z těsta uždibujeme kousky a rukama tvarujeme rohlíčky. Aby se nám těsto nelepilo, máčíme je v mouce. Rohlíčky klademe na plech vyložený pečícím papírem.

Rohlíčky pečeme v předehřáté troubě dorůžova a ještě horké obalujeme ve skořicovém cukru promíchaném s moučkovým.

 

DISKUSE