Roláda s jahodami a tvarohovým krémem

Doba přípravy dezertu :
1 hodina 15 minut
Ingredience do dezertu :
těsto : 6 vajec, 6 lžic polohrubé mouky, 6 lžic cukru
krém : máslo, 2 tvarohy, cukr
náplň : jahody
ozdobení : kokos
Postup přípravy dezertu :
Nejprve si připravíme těsto na roládu. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Vyšleháme žloutky s cukrem. Potom ušleháme z bílků sníh a do něj pomalu zamícháme ušlehané žloutky s cukrem. Nakonec přimícháme mouku. Těsto nalijeme na plech s pečícím papírem a pečeme dorůžova.
Ještě teplou upečenou placku zamotáme do rolády a necháme vychladnout.
Mezitím si připravíme krém z tvarohu, másla a cukru.
Vychladlou placku rozbalíme, potřeme krémem a poklademe ovocem. V mém receptu jahodami, ale může být cokoliv. Vše zabalíme do rolády, vršek potřeme také krémem a posypeme kokosem.
Roládu s jahodami a tvarohovým krémem necháme ztuhnout, nakrájíme a můžeme podávat.